Diensten

Optimale flow

Hoe kunnen we jouw organisatie helpen?

Je wilt verder groeien, maar op welke wijze? Je loopt vast met je team. De concurrentie is toegenomen en nu? Je moet je dagelijks met zaken bezig houden waar je talent niet ligt.

Zoveel ondernemers zo veel vragen! Voor ons het uitgangspunt om aan de slag te gaan met verbetering en optimale flow. Waterflow Business biedt trajecten die gericht zijn op het versterken en laten groeien van je bedrijf: verschillende businesspakketten, workshops, masterclasses en een 3-daagse (buitenlandse) reis.

De mogelijkheden van Waterflow Business laten zich ook goed combineren met de Waterflow Life trajecten. Deze zijn gericht op de rol en ontwikkeling van jou als individu: executive coaching, persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling. We zijn in alle gevallen een gids die het volledige pad loopt én alle extra kilometers die zorgen voor topkwaliteit!

Voor meer informatie klik op de onderstaande buttons en/of neem vrijblijvend contact met ons op!


Strategie en tactiek

Route en plannen uitwerken

Het Business Basis Pakket bestaat uit: 

 • De begeleiding naar een Strategisch Actieplan
 • Optioneel een Financieringsplan en/of Marketingplan

Waar wil je staan over 10 jaar en hoe ga je daar komen? In deze fase leggen we de basis van je masterplan. We bepalen gezamenlijk het doel op lange termijn, de bijbehorende strategieën en acties. Dit plan is de basis voor de toekomst! We maken de stappen in het plan zo klein en hanteerbaar dat strategie een onderdeel gaat vormen van de dagelijkse gang van zaken.

Aanpak   Contact

Implementatie, begeleiding en training

De uitvoering

Het Business Plus Pakket is maatwerk en bestaat uit:
Business Basis Pakket +

 • Inregelen dashboards
 • Implementatie strategieën
 • Begeleiden/trainen van ondernemer en medewerkers.

Om de strategieën uit te voeren en doelen te realiseren zijn veelal nieuwe processen en systemen gewenst. Om op koers te blijven is het belangrijk dat KPI's worden gerealiseerd. Daarvoor worden de bedrijven voorzien van krachtige dashboards waarop alle financiële en niet-financiële meetpunten zichtbaar zijn.

Sturen en evalueren

Partnership

Het Business Continu Pakket is maatwerk en bestaat uit:
Business Plus Pakket +

 • Periodieke strategische begeleiding van het management
 • Inbedden strategische ritmiek in gehele organisatie

Om het succes te behalen is sturing en evaluatie van groot belang. Wij gaan voor een lang en duurzaam partnership met onze klanten.

Workshops

Groep ondernemers

Hoe geef je meer richting aan de toekomst van je onderneming? Waterflow faciliteert ondernemers in hun ontwikkelbehoefte met inspirerende workshops:

 • 1-daagse werkinspiratiesessie
 • Aanzet maken met een Strategisch Actieplan
 • Community vormen met andere ondernemers
 • Uitdagen om anders met de toekomst om te gaan
 • Laten ervaren van de werkwijze van Waterflow

Ook na de workshop kun je deel uit blijven maken van de ondernemerscommunity. De workshop kan ook een opstap zijn naar 1 van onze businesspakketten.

Wil je op de hoogte blijven welke workshops we wanneer organiseren? Schrijf je dan hier in.

Masterclasses

Specialist aan het woord

Voor iedere ondernemer en die zich op masterniveau in een bepaald thema wil verdiepen. Geeft je de laatste inzichten met veel tips voor de praktijk.

 • specifieke onderwerpen (zoals finance, marketing, lean, cybersecurity etc)
 • gegeven door een businessexpert
Wil je op de hoogte blijven welke masterclasses we wanneer organiseren?

3-daagse reis

Afstand nemen

Op de mooiste inspiratieplekken ergens op de wereld maken we drie dagen lang het optimaal menselijke potentieel vrij. Van jou en je onderneming. Wat zou jij meer of anders kunnen doen de komende tijd? Wat is je masterplan?

 • Binnen- of buitenlandse reis
 • Groep ondernemers (maximaal 7)
 • Maken van Strategisch Actieplan

Met de krachtigste elementen uit onze businesspakketten en executive coaching begeleiden we de onderneming, ondernemer en directie in transformatie.  Wil je op de hoogte blijven welke 3-daagse reizen we wanneer organiseren? Schrijf je dan hier in.

Old ways
won't open
new doors

Wat onze klanten zeggen

Referenties

Door samen met Waterflow ons Strategische plan op te stellen hebben we veel nieuwe inzichten en eye-openers gekregen. Het geeft in korte tijd een gevoel van controle en professionaliteit. Wij weten waar we naar toe gaan en kunnen alles daar nu op af stemmen. Waterflow helpt ons met implementeren en is een sparringspartner, die confronteert en het maximale er uit haalt.

quote

- Paul

Peter is voor mij en S-Zorgt een waardevolle coach. Hij creëert nieuwe inzichten en maakt hierbij gebruik van zijn eigen succesvolle methode. Ik wil Peter (Waterflow) bedanken voor de betrokkenheid en de heldere dienstverlening.

quote

- Serdar Pas