Over ons

Succesvolle transformatie

Potentieel en duurzaam

Wij geloven dat een succesvolle transformatie voortkomt uit het ontdekken en vrijmaken van het volledige potentieel in een organisatie. Voor een duurzaam resultaat richten we ons naast de optimalisatie van processen met name op de gewenste  cultuurverandering.

Met onze brede business ervaring en expertise begeleiden wij ondernemers en ondernemingen in het totale traject. In de begeleiding kunnen we nagenoeg elke rol aannemen die bijdraagt aan het proces.

Peter Wiersema

Groei zit in iedereen

Ruime ervaring in eindverantwoordelijke functies van strategisch tot operationeel niveau met een trackrecord in het verwezenlijken en begeleiden van trans-formaties in de top van het bedrijfsleven. Tevens gecertificeerd als coach en lean-expert.

Passie

"Het is mijn passie om het potentieel in organisaties en mensen vrij te maken en daardoor groei te realiseren en blijvende groei te borgen."                

Contact  

John Keller

Succesvol ondernemen

De wereld verandert snel, ook uw organisatie heeft hiermee te maken. Dit zorgt voor bedreigingen maar biedt ook volop kansen. Bent u ook uit uw jasje gegroeid?

Mijn passie is het ondersteunen en adviseren van ondernemingen om deze kansen te benutten. De kunst om succesvol te ondernemen en het opzetten van een efficiƫnte inrichting van de organisatie is een uitdaging die ik graag met ondernemers aan ga.

Snel resultaat

Van operationeel management naar een heldere strategie voor de toekomst. Vanuit mijn jarenlange ervaring als CFO van een eigen onderneming, is het mijn doelstelling om snel resultaat te behalen.

Contact

Workshops

Afspraak maken

Giving to others
to
transform
the world

Wat onze klanten zeggen

Referenties

Door samen met Waterflow ons Strategische plan op te stellen hebben we veel nieuwe inzichten en eye-openers gekregen. Het geeft in korte tijd een gevoel van controle en professionaliteit. Wij weten waar we naar toe gaan en kunnen alles daar nu op af stemmen. Waterflow helpt ons met implementeren en is een sparringspartner, die confronteert en het maximale er uit haalt.

quote

- Paul

Peter is voor mij en S-Zorgt een waardevolle coach. Hij creëert nieuwe inzichten en maakt hierbij gebruik van zijn eigen succesvolle methode. Ik wil Peter (Waterflow) bedanken voor de betrokkenheid en de heldere dienstverlening.

quote

- Serdar Pas