Over ons

Succesvolle transformatie

Potentieel en duurzaam

Wij zijn een netwerkorganisatie en geloven dat een succesvolle transformatie voortkomt uit het ontdekken en vrijmaken van het volledige potentieel in een organisatie. Voor een duurzaam resultaat richten we ons met name op de gewenste  cultuurverandering.

Met onze brede business ervaring en expertise begeleiden wij organisaties in het totale traject Papier naar Praktijk.

Peter Wiersema

Groei zit in iedereen

Ruime ervaring in eindverantwoordelijke functies van strategisch tot operationeel niveau met een trackrecord in het verwezenlijken en begeleiden van transformaties in de top van het bedrijfsleven. Organisaties en mensen  begeleiden op hun pad naar het vinden en inzetten van hun Native Genius, vergroten van wendbaarheid, uithoudingsvermogen en het versterken van (persoonlijk) leiderschap. Bij voorkeur in co-creatie met de klant en geloof in plezierig compassie vol ontwrichten. Naast oervertrouwen in oneindige mogelijkheden is humor voor een belangrijke drijfveer in training en begeleiding.

Passie

"Het is mijn passie is om mens en organisatie met elkaar te verbinden. Ik help gedachten te ordenen en te onderzoeken. Vragen stellen, om het ontwikkelproces te versnellen en blijvende resultaten te realiseren. Mijn overtuiging is dat wanneer mensen en organisaties werken vanuit talent, en daarmee meer vanuit hun hart, het succes en plezier zal vergroten. Kortom: het potentieel in organisaties en mensen vrij maken en daardoor groei realiseren te borgen."                

Contact  

John Keller

Succesvol ondernemen

De wereld verandert snel, ook uw organisatie heeft hiermee te maken. Dit zorgt voor bedreigingen maar biedt ook volop kansen. Bent u ook uit uw jasje gegroeid?

Mijn passie is het ondersteunen en adviseren van ondernemingen om deze kansen te benutten. De kunst om succesvol te ondernemen en het opzetten van een efficiƫnte inrichting van de organisatie is een uitdaging die ik graag met ondernemers aan ga.

Snel resultaat

Van operationeel management naar een heldere strategie voor de toekomst. Vanuit mijn jarenlange ervaring als CFO van een eigen onderneming, is het mijn doelstelling om snel resultaat te behalen.

Contact

Workshops

Afspraak maken

Giving to others
to
transform
the world

Samenwerkingen

Nederlandschebank
Mccain
Kpn
Groningerhuis
Boschbeton
Amsterdam-gemeente
AFM
ABN
Ymere
Vanson
Uva
Stedin
Robeco
Ppl21
 
Button