Aanpak

Voorbereiding en bestemming

De vraag achter de vraag

Na inventarisatie van vragen uit de organisatie gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag. De juiste vraag voor het juiste antwoord! We willen eerst zeker zijn van de werkelijke opgave die volbracht moet worden. En is het relevant voor je omgeving, stakeholders en klanten? Een goede voorbereiding is nodig om de juiste bestemming te bereiken.

De weg naar nieuwe waarde

Maatwerk

Na de inventarisatie en het bepalen van de bestemming krijgt de ondernemer  advies over de route en de vorm van begeleiding. De diversiteit is groot en de mogelijke aanpassingen daarop zijn talrijk.  Meer informatie?

Over ons   ContactDon't be afraid 
to give up the good 
to go for 
the great


Wat onze klanten zeggen

Referenties

Door samen met Waterflow ons Strategische plan op te stellen hebben we veel nieuwe inzichten en eye-openers gekregen. Het geeft in korte tijd een gevoel van controle en professionaliteit. Wij weten waar we naar toe gaan en kunnen alles daar nu op af stemmen. Waterflow helpt ons met implementeren en is een sparringspartner, die confronteert en het maximale er uit haalt.

quote

- Paul

Peter is voor mij en S-Zorgt een waardevolle coach. Hij creëert nieuwe inzichten en maakt hierbij gebruik van zijn eigen succesvolle methode. Ik wil Peter (Waterflow) bedanken voor de betrokkenheid en de heldere dienstverlening.

quote

- Serdar Pas