Voor wie

Voor iedereen die vooruit wil

Back on track

Waterflow Life coacht en begeleidt 1 op 1, teams en leiders met persoonlijke en professionele uitdagingen. Ben je een professional, leidinggevende of werk je samen met een team? Sta je op een kruispunt en heb je hulp nodig bij het vinden van je weg? Neem dan contact met ons op! We brengen je back on track. 


Personal en team begeleiding

Talent en potentieel

Waterflow is gespecialiseerd in het begeleiden van professionals en teams met zakelijke uitdagingen. Wordt je talent en potentieel maximaal benut? In hoeverre ben jij je eigen leider? Wij zijn er voor individuen en teams die een gids, mentor of coach zoeken. Wij nemen de rol aan die het beste past bij jouw reis en wensen. Laat het ons weten! 


Maatwerk

Coaching en begeleiding is altijd maatwerk! Aan de hand van de intake bepalen we hoeveel sessies er gewenst zijn en geven we advies over het begeleidings-traject. 

Meer informatie?

Over ons   

Wat onze klanten zeggen

Referenties

"De confronterende en soms bevestigde gesprekken en de fysieke en mentale uitdagingen hebben ervoor gezorgd dat dit een grote stap is geweest in mijn ontwikkeling als ondernemer en ik heb meer balans gevonden in mijn leven"

quote

- Mark

"Door coaching van Peter ben ik beter in staat om balans te vinden tussen ratio en gevoel. Peter weet in zeer korte tijd door te dringen tot de kern. Hij observeert, vraagt en laat de coachee zijn eigen weg vinden. De professionaliteit, kwetsbaarheid en interesse waarmee hij dit doet zorgt voor een veilige en zeer leerzame omgeving". 

quote

- Saskia