Over ons

Passie voor mensen 

Flow creëren

Waterflow Life heeft jarenlange leidinggevende ervaring in de top van het bedrijfsleven. Van multinationals tot eenmanszaken. Van MKB, bankwezen, accountancy en advocatuur tot de zorg en alles daar tussenin. Met deze unieke kennis zijn we op tal van manieren een gids, coach of mentor voor jou en je business.                                        

Wij geloven dat het leven -net als water- moet stromen. Stromend water creëert energie en flow. Waterflow stroomt op de  passie voor mensen en het creëren van flow! 

 

Peter Wiersema

Groei zit in iedereen

Alles is mogelijk en alle potentieel zit in ons! Welke rotsblokken blokkeren jouw levensstroom?                                                                                                              

Ervaren gids

Peter heeft ruime ervaring in het begeleiden en coachen van teams, professionals en leidinggevenden in de top van het bedrijfsleven. Hij is een gids en bepaalt zijn rol naar de behoefte van het team en de individu. Kernwoorden: empatisch, gedreven, gevoelsmens, dienend en doelgericht. Naast brede praktijkervaring als senior executive is hij opgeleid en gecertificeerd in het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Systemisch werk.

Waterflow heeft een ruim netwerk aan ervaren collega's met (internationale) achtergronden die waar nodig eveneens ingezet kunnen worden.


Mark Venekamp

Workshops

Afspraak maken

Wat onze klanten zeggen

Referenties

"De confronterende en soms bevestigde gesprekken en de fysieke en mentale uitdagingen hebben ervoor gezorgd dat dit een grote stap is geweest in mijn ontwikkeling als ondernemer en ik heb meer balans gevonden in mijn leven"

quote

- Mark

"Door coaching van Peter ben ik beter in staat om balans te vinden tussen ratio en gevoel. Peter weet in zeer korte tijd door te dringen tot de kern. Hij observeert, vraagt en laat de coachee zijn eigen weg vinden. De professionaliteit, kwetsbaarheid en interesse waarmee hij dit doet zorgt voor een veilige en zeer leerzame omgeving". 

quote

- Saskia