Back on TRACK 

Personal en team begeleiding 

Van stilstaand naar stromend leven

Wachten tot het anders wordt. Waar en op wie wacht je? Waarschijnlijk op jezelf! Jij bent de verandering. Ga van denken naar doen en van je hoofd naar je gevoel. Wat is je potentieel en waar ga je naartoe?

Waterflow Life laat het leven stromen om doelen en dromen waar te maken. We coachen individuen en teams met een professionele uitdaging intensief en impactvol.

"Change will not come if we wait for some other person or some other time. We are the ones we’ve been waiting for. We are the change that we seek." - Barack Obama


Laat je leven stromen!

Wat we doen

Waterflow Life doet ogen openen, helpt gedachten te ontwarren en je gevoel toe te laten. We begeleiden en coachen 1 op 1 en in teamverband en we zijn gespecialiseerd in leiderschap. Beweging is onze filosofie, want alleen dan gaat het vooruit! Onze focus ligt op persoonlijke ontwikkeling in werkgerelateerde uitdagingen, maar we gaan andere persoonlijke uitdagingen niet uit de weg. 

Waterflow Life brengt je back on track.

Voor wie   

Wat onze klanten zeggen

Referenties

"De confronterende en soms bevestigde gesprekken en de fysieke en mentale uitdagingen hebben ervoor gezorgd dat dit een grote stap is geweest in mijn ontwikkeling als ondernemer en ik heb meer balans gevonden in mijn leven"

quote

- Mark

"Door coaching van Peter ben ik beter in staat om balans te vinden tussen ratio en gevoel. Peter weet in zeer korte tijd door te dringen tot de kern. Hij observeert, vraagt en laat de coachee zijn eigen weg vinden. De professionaliteit, kwetsbaarheid en interesse waarmee hij dit doet zorgt voor een veilige en zeer leerzame omgeving". 

quote

- Saskia